Logo Erfgooiers

Nieuw jaar, nieuw gebouw

Nieuws |

Als allereerste natuurlijk de beste wensen voor 2021. Laten we hopen dat 2021 veel goeds en moois met zich meebrengt voor een ieder.
Met het nieuwe jaar begint er voor ons een nieuw hoofdstuk. 
Met een beetje weemoed zeggen we gedag tegen ons oude gebouw en alle mooie herinneringen die we daar hebben gemaakt. Maar met heel veel plezier en zin gaan we over naar ons nieuwe gebouw om daar ook heel veel mooie en geweldige herinneringen te maken.

Helaas gaat het dit jaar anders dan anders wat betreft het Open Huis en kunnen we u ook niet uitnodigen om de school te kunnen bekijken. Maar met gepaste trots kunnen we u wel alvast een klein kijkje geven in de school.

Zit je in groep 8 en wil je de school in het echt bezoeken, dat kan tijdens de lesmiddag op dinsdag 26 januari 2021.

Leuk om te delen?
terug naar nieuws