Logo Erfgooiers

Hier kunt u het leerlingenstatuut 2019-2021 vinden. In dit leerlingenstatuut zijn na overleg met de medezeggenschapsraad van de school (leerlingen, ouders en personeel) regels opgenomen om van onze school een gemeenschap te maken, waarin men goed aan het onderwijs kan werken en men zich prettig en veilig voelt.

In aanvulling op het leerlingenstatuut hebben wij het volgende opgenomen naar aanleiding van de maatregelen rondom corona:

Vanaf maandag 5 oktober 2020 geldt een mondkapjesplicht op het Erfgooiers College. Voor de leerlingen en het personeel betekent dit dat er tijdens verplaatsingen (dus op de gangen) en in pauzes een mondkapje gedragen moet worden. In de lokalen, wanneer iedereen zit, mag het mondkapje af. Concreet betekent het dus dat iedereen altijd een mondkapje op heeft, vanaf het moment dat je de school binnenkomt tot het moment dat je de school verlaat, met een uitzondering voor de lessen zelf en de momenten dat je eet of drinkt. Dit betreft een tijdelijke aanvulling op het leerlingenstatuut vanwege het coronavirus.