Logo Erfgooiers

Beste leerling van groep 8,

Je staat voor een belangrijke keus: naar welke middelbare school ga je straks? Wij hopen dat jij de school kiest, waar je je prettig voelt. Daarom is het belangrijk dat je er goed over nadenkt. Op deze pagina vind je wat wij jou kunnen bieden. We hopen dat je daardoor een goede indruk krijgt van onze school

Klik op het plaatje om je in te schrijven voor de lesmiddag

Bij ons op het Erfgooiers heb je keuzes. Je leert verder kijken dan je neus lang is; je ontdekt de maatschappij en de wereld.
Je kunt pas goed ervaren hoe het op het Erfgooiers is, als je hier ook echt bent. Daarom organiseren we een een lesmiddag voor leerlingen. Je loopt door school, proeft de sfeer en bedenkt vast of je jezelf hier volgend schooljaar rond ziet lopen.

Als je na je zoektocht op onze site nog vragen hebt, dan horen wij het graag. Je kunt dan een e-mail sturen naar mevrouw De Nood.

Kasper en Kay nemen een kijkje in de nieuwbouw en bespreken het Erfgooiers College

Speciaal voor achtste groepers hebben wij een groep 8 Instagram account. Daar delen wij foto’s, filmpjes en verhalen op die niet op het gewone Erfgooiers account komen.
Daar gaan wij bijvoorbeeld Live en wonen een gedeelte van een (proef)les bij, doen een Q&A met een docent of zijn bij een proefje van scheikunde. Heb je zelf leuke idee├źn of vragen voor ons? Dan kan je ze daar stellen, we proberen overal een antwoord op te geven.

Klik hier om naar het Instagram account van groep 8 te gaan.