Logo Erfgooiers
Leuk om te delen?

Beste leerling van groep 8,

Om je een beetje te helpen bij het kiezen van een school hebben wij verschillende mogelijkheden. We hopen dat je zo een goede indruk krijgt van onze school, je bent heel erg welkom bij ons.

Maandag 17 januari Voorlichtingsavond voor ouders (van 19.30 – 20.30 uur), meer informatie en inschrijven kan hier. Vanwege corona zal dit een online voorlichtingsavond zijn.

Woensdag 19 januari 2022 een digitaal open huis (15:00-18:00 uur), we zetten daarbij onze digitale deuren open, je krijgt heel veel informatie en je kunt zelf of samen met je ouders in gesprek. Aanmelden kan tot en met woensdag 19 januari 2022.

Dinsdag 25 januari: Open lesmiddag (14:45-16:15 uur), Inschrijven kan hier

Woensdag 16 februari Open Huis (van 15.30 – 19.00 uur). We hopen dat dit in ons mooie gebouw mogelijk is. Hou de website in de gaten. Heb je je al voor een andere activiteit opgegeven dan krijg je de info ook via de mail.

Je hebt misschien al de info voor groep 8 ontvangen via je basisschool. De digitale versie vind je hier 

De versie voor je ouders (de informatiegids) staat hier

Naast de voorlichtingsavond is het ook mogelijk contact op te nemen met een medewerker van de school voor meer informatie. Zo kunt u spreken met een sectorleider, met een coach(of begeleider) van de leerlingen of met een specialist van de extra begeleiding. Door hier te klikken kunt u aangeven met wie u wilt spreken.

Kijk hier onze uitgebreide voorlichtingsfilm

Klik hieronder op de filmpjes over speciale informatie:

Speciaal voor achtste groepers hebben wij een groep 8 Instagram account. Op dit moment is dat account gehackt en komen wij er niet meer bij. Als dit opgelost is, gaan we er weer mee aan de slag.

Als je na je zoektocht op onze site nog vragen hebt, dan horen wij het graag. Je kunt dan een e-mail sturen naar mevrouw De Nood.