Logo Erfgooiers
Leuk om te delen?

Beste leerling van groep 8,

Je staat voor een belangrijke keus: naar welke middelbare school ga je straks? Wij hopen dat jij de school kiest, waar je je prettig voelt. Daarom is het belangrijk dat je er goed over nadenkt. Op deze pagina vind je wat wij jou kunnen bieden. We hopen dat je daardoor een goede indruk krijgt van onze school

Bij ons op het Erfgooiers heb je keuzes. Je leert verder kijken dan je neus lang is; je ontdekt de maatschappij en de wereld.
Je kunt pas goed ervaren hoe het op het Erfgooiers is, als je hier ook echt bent. Helaas kan de fysieke lesmiddag van 3 maart niet doorgaan ivm de huidige maatregelen. Wel hebben we 2 speciale online lessen die je live via ons You Tube kanaal kan volgen. Wil je deze ook zien? Meld je dan aan via de volgende link: lesmiddag voor leerlingen . Je krijgt dan de link van het You Tube kanaal toegestuurd. 

Vind je het leuk om onze groep 8 brochure, de ouderbrochure en een leuke verrassing thuis te ontvangen vraag dan hier ons informatiepakketje aan.

Speciaal voor achtste groepers hebben wij een groep 8 Instagram account. Daar delen wij foto’s, filmpjes en verhalen op die niet op het gewone Erfgooiers account komen.
Daar gaan wij bijvoorbeeld Live en wonen een gedeelte van een (proef)les bij, doen een Q&A met een docent of zijn bij een proefje van scheikunde. Heb je zelf leuke ideeën of vragen voor ons? Dan kan je ze daar stellen, we proberen overal een antwoord op te geven.

Klik hier om naar het Instagram account van groep 8 te gaan.

Als je na je zoektocht op onze site nog vragen hebt, dan horen wij het graag. Je kunt dan een e-mail sturen naar mevrouw De Nood.