Red Carpet Event groot succes

Op vrijdag 10 maart was het zover! In de aula van het Erfgooiers College waren leerlingen uit klas 1 t/m 6 te bewonderen op het Red Carpet Event, de talentenavond van 2017. In een intieme setting kon er genoten worden van prachtige zang en muziek. Van saxofoon tot piano, van solo tot een bomvol podium. Het was een geslaagde avond! Bekijk alle foto’s.

 

Examentraining Lyceo

Kan uw zoon of dochter een extra steuntje in de rug gebruiken voor de examens? Het Erfgooiers College organiseert in samenwerking met Lyceo extra examentrainingen. Naast de reguliere examentrainingen die de school tijdens de lessen geeft, biedt Lyceo extra examentrainingen aan voor specifieke vakken.

(meer…)

Examens tekenen leerlingen 6 vwo

Deze periode zijn de tekenleerlingen van 6vwo gestart met hun examen. Het eerste onderdeel is het Centraal Praktisch Examen voor tekenen. Tijdens een aantal zittingen en twee CPE-dagen moeten zij een werkstuk maken met voorbereidende schetsen naar aanleiding van een thema. Op de examenexpositie in juni zijn hun werkstukken te bewonderen. Dan worden ook de werkstukken van havo en mavo getoond.

 

Debatclub in finale Lagerhuis

 

Afgelopen donderdag 2 maart is de debatclub afgereisd naar Haarlem voor de voorronde Noord-Holland van het Lagerhuis. Veertien scholen deden mee aan deze debatwedstrijd, waarvan alleen de winnaar door gaat naar de landelijke wedstrijd.

(meer…)

Fleur Buitenhuis (1A) wint voorleeswedstrijd

 

Afgelopen zaterdag was de regionale voorronde van de nationale voorleeswedstrijd voor brugklassen Read2Me, dé voorleeswedstrijd voor brugklassers in het voortgezet onderwijs. Fleur uit 1A kwam als een van de twee beste voorlezers uit de bus en mag naar de provinciale finale.

(meer…)

Toetsweek Opvangklas

Tijdens de aankomende toetsweek organiseert Lyceo opnieuw de Toetsweek Opvangklas op het Erfgooiers College. In deze klas kunnen leerlingen onder toezicht en in alle rust de toetsen voorbereiden.

(meer…)

En de winnaar is… Femke Noordhuis van de Tweemaster!

Femke heeft tijdens het Open Huis meegedaan met “raad het aantal jellybeans in de pot”. In de pot zaten 674 jellybeans en Femke zat er met 670 het dichtste bij.
Femke, van harte gefeliciteerd en veel plezier met je rugtas.

 

Tweede tocht Santiago een feit

Het is gelukt! Het streefbedrag is opgehaald, zodat een nieuw groepje leerlingen uit 4-vwo eind mei de tweede etappe van de pelgrimstocht richting Santiago de Compostela kan gaan lopen.

(meer…)

Erfgooiers presents The Red Carpet Event

Op vrijdag 10 maart stelen leerlingen uit alle jaarlagen de show met hun muzikale en theatrale talenten! Wil jij hier graag bij zijn? De kaartverkoop start op maandag 13 februari.

 

Meest gestelde vragen Chromebooks

Schermafbeelding 2016-06-09 om 12.56.13

Dit schooljaar gaan alle brugklasleerlingen werken met Chromebooks. De meest gestelde vragen over deze apparaten worden hier beantwoord.

 

(meer…)

Fetch Tweets: Invalid or expired token. Code: 89
<< Mrt 2017 >>
mdwdvzz
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

© 2015 Erfgooiers college