Op naar Izmir!

Constanza Schoute en Sebastiaan Spanjer door Europees Jeugdparlement geselecteerd voor internationale conferentie!

Van 6 tot en met 9 februari hebben 7 leerlingen van het Erfgooiers College een ontzettend leuke en ook wel uitputtende finale van het Europees Jeugdparlement mogen beleven. Dit was 4 dagen intensief optrekken met leerlingen van andere Nederlandse scholen met als doel samen een beleidsvoorstel op te stellen en te verdedigen. De voertaal hierbij was Engels. Deelnemers waren Tamara Happé, Ward Brand, Constanza Schoute, Sebastiaan Spanjer, Gijs-Henk Klein, Julian Visser en Isaac Vaarzon Morel.

(meer…)

Open lesmiddag

Groep 8 enthousiast over nieuwe Mediaklas

Nieuwe Mediaklassen bereiden leerlingen voor op digitale toekomst

Komend schooljaar start het Erfgooiers College met nieuwe Mediaklassen (in mavo/havo en havo/vwo). De school neemt daarmee initiatief om kinderen ook op digitaal gebied goed voor te bereiden op de toekomst. Want: Wat moet een school in de 21e eeuw kinderen leren? En komt dit al voldoende aan bod in het huidige voortgezet onderwijs? Voor welk beroep is het straks nou níet nodig om mediavaardig te zijn? Deze mediavaardigheden zijn eigenlijk voor iedereen belangrijk. Om in te stappen hoeven kinderen niet al van alles te kunnen. De interesse is genoeg. De rest doen we op school.

(meer…)

Nieuw: Mediaklas en Sportklas

Met ingang van volgend schooljaar start het Erfgooiers College in de brugklas, naast de gewone brugklassen, met Mediaklassen en Sportklassen. Zowel de Mediaklassen als de Sportklassen zijn er op mavo/havo-niveau én op havo/vwo-niveau. In de Mediaklassen krijg je 3 uur per week design, journalistiek, websites bouwen en ict. Als kinderen interesse hebben om hierover meer te leren is dat voldoende. Je hoeft niet al van alles te kunnen. Dat doen we op school. In de Sportklassen ben je naast de drie uur gym die iedereen heeft, nog eens drie uur per week extra met sport bezig. Ook hier: interesse en een sportieve instelling zijn hiervoor voldoende.

(meer…)

Cross your Borders. 3havo in vol bedrijf voor microkrediet-actie. Wie gaat de actie winnen? Er wordt keihard gewerkt! pic.twitter.com/HJk7383etG

Twitter Media

Voor alle Erfgooiers ‚mensen”: een hele fijne vakantie! 2 Maart beginnen we weer.

Open dagen

Informatieavond voor ouders? U bent van harte welkom op 26 januari om 20 uur.

Kom met je ouders naar de open dag op 4 februari van 16.00-20.30 uur!

Lesje media, sport of ander vak volgen? Kom naar de open lesmiddag op 11 februari vanaf 14 uur!
aanmelden

  • whatsappeningvideo
  • brugklasspelmiddag2
  • brugklasintro 3
  • screenshot brugklasintro dag2
  • brugklasintroductie screenshot

© 2014 Erfgooiers college | Ontwerp en realisatie OMJS Multimedia

Disclaimer| Schoolfonds