Logo Erfgooiers

Beste nieuwe brugklasser,

Wat fijn dat je geïnteresseerd bent in onze school. Om je een nog beter gevoel te laten hebben wie wij zijn en hoe je hier les krijgt, organiseren wij voor jou een lesmiddag. 

De lesmiddag is op woensdag 3 maart van 14.30-16.00.

Tijdens deze lesmiddagen word je per niveau ingedeeld en volg je 2 lessen. Wil je meer lesmiddagen volgen, dan ben je van harte welkom.

Deze middagen wordt er onder andere lesgegeven in bijvoorbeeld: Engels, Spaans, LO, biologie, muziek en wiskunde. 

Hoe verloopt deze middag?

Om 14.30 ben je in de aula van het Erfgooiers College. Daar krijg je te horen welke vakken je gaat volgen. Samen met de docent van dat vak loop je met de andere leerlingen naar het klaslokaal. 

Na de eerste les heb je een kleine pauze in de aula. Na de pauze krijg je het tweede (en laatste) vak. 

Natuurlijk willen we graag dat jij komt! Maar om alles goed te laten verlopen en je op het juiste niveau te kunnen indelen, moet je je van te voren aanmelden via de aanmeldpagina.

We hopen je te zien op de lesmiddagen.

Zonder tegenbericht gaan de geplande lesmiddagen gewoon door. Mochten de huidige maatregelen aangepast worden of mochten er regionaal andere afspraken gemaakt worden rondom de lesmiddagen van alle scholen dan zullen we jullie als je je al aangemeld hebt daarover z.s.m. per mail berichten. Ook op de site zullen we dit dan duidelijk kenbaar maken.

Tot die tijd kunnen leerlingen zich voor beide lesmiddagen die we organiseren blijven inschrijven.