Logo Erfgooiers

Impressie Open Huis 2023

Nieuws |

Gisteren hadden we ons eerste echte Open Huis zonder maatregelen rondom Covid-19. Tijdens het Open Huis hebben we genoten van alle leerlingen uit groep 7 & 8 die rondliepen, de ouders en de ‘ouderwetse’ drukte die er was. En we vonden het fijn dat we eindelijk ons nieuwe gebouw konden laten zien aan jullie. Tijdens het Open Huis zijn er korte filmpjes gemaakt om een impressie te krijgen van wat er in elk lokaal was. Hier is een langer filmpje van gemaakt en die delen we graag met u. We hopen dat jullie net zo genoten hebben van het Open Huis als wij gedaan hebben. Op 31 januari hebben we van 14:45 – 16:15 uur onze lesmiddag, als je je nog niet hebt ingeschreven, dat kan hier. Natuurlijk hopen we de achtste groepers volgend jaar hier te mogen verwelkomen en de zevende groepers hier volgend jaar tijdens het Open Huis nog eens te zien :).

Leuk om te delen?
terug naar nieuws