Logo Erfgooiers

Geslaagde eindpresentaties Business Class!

Nieuws |

Woensdagavond 6 april sloot de lichting Business Class 2020-2022 uit 5 havo en 5 vwo een periode van 1,5 jaar ondernemen af. Drie teams van de bedrijven C-Bottles, De Gooische Borrelplank en REMM Bureau Artikelen stonden ietwat nerveus klaar. Aan een publiek bestaande uit familie, vrienden, docenten, maar ook leerlingen uit de volgende lichting Business Class, werd een presentatie gegeven. In hun PWS-presentatie werd ingegaan op onderdelen uit hun Ondernemersplan, maar ook resultaten, conclusies en leerpunten werden genoemd.

In een periode van 1,5 jaar zijn de leerlingen bezig geweest hun ondernemingsplan te schrijven, aandelen te verkopen, met het in- en verkopen van producten, het uitvoeren van een marketingmix en het bijhouden van een financiële administratie. 

Aan het einde van de avond kregen de leerlingen een welverdiend apart erkend certificaat van de ondersteunende stichting Jong Ondernemen voor deelname aan de Erfgooiers Business Class. Voor hen is dit een mooie aanvulling van hun CV die kan helpen in hun verdere carrière!

Leuk om te delen?
terug naar nieuws