Logo Erfgooiers

INSCHRIJVING GESTART VOOR DE AUDITIES VAN DE MUSICAL VAN 2022!

Nieuws |

In 2022 staat de musical GREASE op het programma. Vind je het leuk om te acteren, zingen, dansen of speel je een instrument? Dan zoeken we JOU!!! Race zo snel mogelijk naar de leerlingenadministratie (1.19) om een aanmeldingsformulier op te halen voor de audities en lever hem daar weer in vóór vrijdag 15 oktober.

Het verhaal:

Grease is een verhaal dat door allen wel gekend is: het verlegen meisje Sandy beleeft met een knappe en populaire jongen, Danny, de zomer van haar leven. Wanneer de schoolperiode weer begint, nemen ze afscheid van elkaar omdat ze denken dat ze elkaar niet zullen weerzien. Dit is echter niet het geval en ze komen elkaar tegen op school: Rydell High. Doordat Danny een populaire jongen is en zich dus cool én koel moet gedragen, reageert hij zeer kort op de ontmoetingen tussen hem en Sandy. Sandy daarentegen is ontzettend gelukkig om hem te zien, maar dit verandert wanneer Danny niet meer zo praat tegen haar als tijdens de zomervakantie. Sandy komt terecht bij de Pink Ladies, een bekende meidengroep op Rydell High. Daar leert ze Marty, Frenchy, Jan en Rizzo kennen. Zij reageren gemengd op de komst van Sandy. Ook Danny zit in een bekende jongensgroep: de T-Birds. Sandy en Danny gaan met elkaar uit en na vallen en opstaan, hebben ze beiden het idee om zichzelf te veranderen om beter bij de andere te passen. Zo kleedt Danny zich klassieker en draagt Sandy uitdagendere outfits en zien ze wat ze voor elkaar zouden doen om samen te zijn. Een verhaal dat enorm wordt versterkt door de spetterende muziek.

Je aanmelding moet uiterlijk donderdag 14 oktober bij ons binnen zijn, want na de herfstvakantie beginnen we met de audities!

Met swingende groet,

Mw. Smits
Mw. Haasnoot
Mw. Kragt
Mr. Siemerink

Leuk om te delen?
terug naar nieuws