Logo Erfgooiers

Wetenschappers gezocht voor de wetenschapsdag V4 – vrijdag 17 december

Nieuws |

Hoe is het om wetenschapper te zijn? Wat doe je dan eigenlijk? Werk je dan altijd aan een universiteit of kan het ook ergens anders? Wat gebeurt er met de resultaten van het wetenschappelijk onderzoek? Het zijn vragen waar veel antwoorden op mogelijk zijn en veel van onze leerlingen hebben geen idee. 

Om ze hier inzicht in te geven hebben we jaarlijks een wetenschapsdag voor leerlingen uit vwo 4. Op deze dag krijgen ze een aantal gastlessen van wetenschappers. We willen een gevarieerd programma aanbieden met als het kan wetenschappers vanuit het alfa-, gamma- en bètadomein.

We hopen dat er ouders zijn die het leuk vinden om aan een aantal pubers (groepjes van ongeveer 12 leerlingen) te vertellen over het wetenschappelijk onderzoek dat ze uitvoeren of hoe zij in hun werk bezig zijn met wetenschap. Wij komen dan graag met u in contact om te overleggen of u één of meerdere gastlessen (45 minuten) wilt verzorgen op vrijdag 17 december a.s.

Helpt u ons een divers programma in elkaar te zetten? Wilt u meer informatie of u aanmelden? Klik dan op 1 van de namen hieronder om een mail te sturen. Alvast heel erg bedankt hiervoor!

Met vriendelijke groet

Roos Terhorst en Christiaan de Boer

Leuk om te delen?
terug naar nieuws