Logo Erfgooiers

Crowdfunding schoolplein

Nieuws |

Na de oplevering van ons mooie nieuwe schoolgebouw, waar we trouwens met erg veel plezier gebruik van maken, zijn we nu druk om een net zo mooi schoolplein te realiseren. We willen graag dat dit een schoolplein wordt waar het goed toeven is voor onze leerlingen, een mooie en plezierige plaats waar zitelementen en groen niet mogen ontbreken. Om dit te realiseren hebben we uw steun nodig, vandaar dat wij een crowdfunding zijn gestart. Wanneer we hier samen de schouders onder zetten, wordt het ook echt een schoolplein van ons samen. Wilt u ook een steentje bijdragen? Of een boom?

Er zijn verschillende mogelijkheden. Voor oud-leerlingen kan het leuk zijn om een karakteristieke steen van ons oude gebouw te kopen. Bedrijven kunnen ons sponsoren met bijvoorbeeld een zitelement met een vermelding van de bedrijfsnaam als reclame-uiting. Daarnaast is natuurlijk elke andere bijdrage meer dan welkom. 

Op https://erfgooierscollege.kentaa.nl staan de verschillende mogelijkheden en kunt u uw bijdrage aangeven. 

Hier kunt u de flyer met meer informatie over deze crowdfunding bekijken. 

Leuk om te delen?
terug naar nieuws