Logo Erfgooiers

Huiswerkbegeleiding Pios – aanbieding

Nieuws |

Beste ouder/verzorger,

Het schooljaar zit er alweer bijna op. Voor het zover is moet er na een bewogen jaar nog wel wat gebeuren om de laatste toetsweek goed door te komen. Om deze reden bieden we momenteel een aantrekkelijke actie aan voor alleen dit schooljaar.

De leerlingen die het nodig hebben mogen nu drie keer per week komen voor de prijs van twee keer per week (€219,-). De ervaring leert dat deze extra ondersteuning vlak voor het examen de kennis, vaardigheid en het vertrouwen kan opleveren om het examen te halen.  

Onze begeleiding is persoonlijk en positief. We helpen de leerlingen bij het plannen en gebruik te maken van verschillende studievaardigheden. Ons doel is dat leerlingen zelfstandig leren waarbij ze zélf regie pakken en doorzetten, ook als het even tegenzit. Op de eerste dag dat uw zoon of dochter begeleiding bij ons volgt, maken wij een planning. We spreken af aan welke vakken hij/zij bij ons zal werken en met welke stof hij/zij thuis en in het weekend zelfstandig verder kan gaan. De begeleiding duurt  2 uur per keer met 10 minuten pauze.

Met vragen kun je mij bereiken op erfgooiers@pios.nl of telefonisch op 06-15477792. Wij hopen voor alle leerlingen op een succesvol einde van dit onvergetelijke schooljaar!

Met vriendelijke groet,

Siham

vestigingscoordinator PIOS Erfgooiers college 

Leuk om te delen?
terug naar nieuws