Logo Erfgooiers

Interactief account voor groep 8

Nieuws |

In NH Nieuws staat vandaag een artikel hoe lastig het is om via een scherm je middelbare school te kiezen. Zo zegt Joppe dat hij soms wat langer in bijvoorbeeld lokalen of in de aula wil kijken. Dat snappen wij! Daarom hebben wij een interactief account op Instagram. Als je iets wilt zien van de school in een filmpje of foto of als je iets meer wilt weten van een vak of vragen hebt voor een docent kan je ons dat daar laten weten. In school kunnen wij je alles laten zien, je moet natuurlijk wel een goed beeld hebben van de school waar je de komende 4-5-6 jaar dagelijks bent. Zit je in groep (7 of) 8 volg dan @groep8_erfgooiers_college 

Op verschillende dagen in de week hebben we op dit account via insta Live oa een Q&A met docenten, kleine mini lesjes en proefjes van scheikunde of natuurkunde.
Zo heeft de rector een Q&A gehouden, hebben we een natuurkunde proefje gedaan welke je thuis mee kon doen en vanmiddag is er een Q&A/miniles geschiedenis. En voor volgende week staat er een Q&A/miniles biologie en een rondje door de school op de planning.
Wil je dus een goed beeld van onze school hebben? Volg ons groep 8 account en vertel ons daar wat je zou willen zien.

Leuk om te delen?
terug naar nieuws