Logo Erfgooiers

Zo mooi wordt het nieuwe Erfgooiers College; en dankzij corona ook nog eens maanden eerder klaar

Nieuws |

In De Gooi- en Eemlander is op maandag 24 augustus jl. een leuk artikel geplaatst over onze nieuwbouw:

Voorjaar 2021. Dan zouden de circa duizend leerlingen en honderdtwintig docenten van het Erfgooiers College in Huizen hun nieuwe school kunnen betrekken. Maar de bouw loopt een paar maanden voor op schema. Bouwrector Jaap Augustijn verwacht dat het pand al begin januari, direct na de kerstvakantie, in gebruik kan worden genomen.

,,Door corona. Ja, echt. We moesten natuurlijk een paar maanden dicht, van half maart tot juni. Al die tijd konden de bouw volle bak door. Er hoefde geen rekening te worden gehouden met eventueel geluidsoverlast. De leerlingen waren immers toch weg. Dus dat schoot lekker op.’’

Bouwrector Augustijn en ontwikkelaar Arjen de Vries.
© Foto studio kastermans/danielle van coevorden
Leuk om te delen?
terug naar nieuws