Logo Erfgooiers

Op het Erfgooiers College vinden we het belangrijk dat je, naast het volgen van de verplichte vakken, ook zelf kunt kiezen hoe je je talenten ontwikkelt.

Dat noemen we gepersonaliseerd leren. Een van de keuzes die we jullie daarom bieden zijn de ‘creatieve modules’ waarover je ongetwijfeld hebt gelezen op deze site.

De leerlingen die nu op het Erfgooiers zitten, geven aan dat zij die modules erg leuk vinden, maar dat ze er graag al wat eerder kennis mee hadden willen maken. We willen jullie daarom nu al laten zien wat de modules inhouden en hoe zo’n les eruit ziet. Dus organiseren we voor jullie drie modulemiddagen bij ons op school.

Je kunt je opgeven voor één, twee of drie middagen. Ook mag je aangeven welke module je op die middag graag zou willen volgen (je mag je voor elke module één keer opgeven). Per middag volg je één module dus als je meerdere modules wilt volgen, geef je je voor meerdere middagen op.

We bieden de volgende 4 modules aan: https://www.erfgooiers.nl/creatieve-modules/

Opgeven kan door het aanmeldingsformulier modulemiddagen in te vullen en uiterlijk 12 november a.s. naar ons te mailen.

Op woensdag 13 februari a.s. organiseren we ook de jaarlijkse lesmiddag. Tijdens deze middag kun je 2 proeflessen volgen voor verschillende verplichte vakken die wij op school geven. Hiervoor mag je je ook alvast opgeven. Dat kan door hier te klikken en het aanmeldingsformulier voor de open lesmiddag digitaal in te vullen (uiterlijk 4 februari a.s.).

Als je je hebt aangemeld en de indeling is bekend, word je tijdig per e-mail geïnformeerd.

We kijken ernaar uit om kennis met je te maken!