Logo Erfgooiers

Beslisboom 12+ thuisblijven of naar school/werk?

Nieuws |

Op basis van de richtlijnen van het RIVM is een beslisboom ontwikkeld voor ouders van kinderen vanaf circa 12 jaar in het voortgezet onderwijs, studenten in het mbo en hoger onderwijs, werkende jongeren en volwassenen, die mogelijk coronaklachten hebben.

Ouders kunnen dit schema gebruiken om te bepalen of een kind met corona-gerelateerde klachten wel of niet naar school kan komen. Deze beslisboom is gemaakt door BOinK in samenwerking met AJN Jeugdartsen Nederland en het RIVM. Het document wordt regelmatig aangepast naar aanleiding van nieuwe/vernieuwde regelgeving.

Voor meer informatie en het bekijken van de beslisboom kunt u kijken op de volgende website:

https://www.vo-raad.nl/nieuws/beschikbaar-beslisboom-12-thuisblijven-of-naar-school-werk


Leuk om te delen?
terug naar nieuws