Logo Erfgooiers

Webinar: Hoe kom je als gezin de coronaperiode door?

Webinar 9 april a.s.

Voor ouders uit de Gooi en Vechtstreek organiseert Jeugd en Gezin donderdag 9 april de webinar ‘Hoe kom je als gezin de coronaperiode door?’. Na aanmelding is de workshop gratis te volgen tussen 20.30 en 21.30 uur. In de webinar helpt kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve ouders op weg met antwoorden en ideeën. Ouders kunnen via de chat live hun vragen inbrengen waar Tischa dan op ingaat. De leeftijd is heel breed: van jong tot pubers.

Persoonlijke begeleiding

Uiteraard kunnen ouders met hun (opvoed)vragen ook voor persoonlijke begeleiding bij Jeugd en Gezin terecht. Zij kunnen bellen van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 16.30 uur via telefoonnummer (035) 69 26 350. Een jeugdverpleegkundige of gezins- en opvoedcoach gaat vervolgens met hen in gesprek en biedt begeleiding via (beeld)bellen.

terug naar nieuws