Logo Erfgooiers

Bericht over schoolexamens

Onderstaand bericht is zojuist verstuurd naar de examenleerlingen:

Aan de examenleerlingen 4 mavo, 5 havo, 6 vwo en hun ouder(s) / verzorger(s)

Huizen, 24 maart 2020

Betreft: bericht over schoolexamens

Beste leerlingen, geachte ouder(s) / verzorger(s),

Gisteravond zijn er nieuwe maatregelen vanuit de overheid bekend gemaakt om verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Een van de maatregelen betreft ook het verbod om met drie of meer mensen bij elkaar te zijn. In deze week staan er schoolexamens gepland voor de examenleerlingen. Er is op dit moment onduidelijkheid over de richtlijnen ten aanzien van het afnemen van schoolexamens. Voor nu hebben wij per direct besloten om de schoolexamens op te schorten. Dit is in lijn met het advies van de vo-raad. Het opschorten is tot nader order en geldt ook voor mondelinge toetsen die of op school of digitaal afgenomen zouden worden. Wij zullen iedereen informeren hoe het examentraject er verder uit komt te zien zodra wij meer informatie hebben. 

Wij beseffen dat dit een teleurstelling is, omdat er al veel tijd en energie gestoken is in de voorbereiding.

Wij hopen op jullie begrip in deze moeilijke tijden.

Met vriendelijke groet,

Gerlof Boersma

rector

terug naar nieuws