Logo Erfgooiers

Leerlingen organiseren high tea in Voor Anker

Doe iets goeds voor een ander, ’make a difference’. Dat is het idee achter de sociale schoolopdracht van Young Challenge. Deze organisatie was drie weken geleden bij ons op school en daagde de leerlingen van klas 1G uit een eigen ’challenge’ te verzinnen.

Vlnr: Linde, Julia, Anne, Puck en Charlotte.
© Foto studio kastermans/ben den ouden

Met die opdracht wisten Linde, Julia, Anne, Puck en Charlotte wel raad. ,,Bejaarden van Voor Anker verrassen met een high tea. Dát leek ons leuk’’, vertellen de meiden. Wraps, scones, brownies, mozzerella met tomaat en basilicum, worstenbroodjes (gesponserd door Albert Heijn en Hema); het kon niet op donderdagmiddag. Circa vijftig bewoners genoten van de zelfgemaakte hapjes.

We zijn enorm trots op onze leerlingen. Oud en jong beleefden zo een heerlijke middag!

terug naar nieuws