Logo Erfgooiers

Reünie Erfgooiers College was een succes!

Zaterdag 9 november 2019 organiseerde het Erfgooiers College een reünie ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de school. We kijken terug op een zeer geslaagde reünie. 

Oud-leerlingen en oud-medewerkers van het Erfgooiers College, de mavo van Groen van Prinsterer en havo/vwo van het Christelijk College Stad en Lande hebben elkaar ontmoet en herinneringen opgehaald. Het was ook een laatste mogelijkheid om elkaar in het oude gebouw te ontmoeten: de nieuwbouw is gestart.

De band Mendoza, opgericht uit oud-leerlingen van het Erfgooiers College, traden tijdens deze speciale gelegenheid op. Hun hele verhaal kun je hier lezen.

Foto’s downloaden

Wil je nog een keer nagenieten van de reünie? Op de website van Burgering Fotografie zijn sfeerfoto’s te zien. De gebruikersnaam is: EXH. Het wachtwoord: 023. De verwachting is dat na komend weekend alle tijdens de reünie bestelde foto’s naar de reünisten worden verzonden.

Fotoreportage Huizen in Beeld

Collages oude foto’s

Impressie nieuwe gebouw

terug naar nieuws