Logo Erfgooiers

Uitnodiging voor gratis voorstelling DE sTOPPERS – 25-11

Op maandagavond 25 november is er een leuke voorstelling in de aula voor leerlingen, ouders en docenten van de scholen voor voortgezet onderwijs in Huizen. En voor alle andere geïnteresseerden. Kom ook! DE sTOPPERS gaat over (stoppen met) roken. Eerst kijken, lachen en aan het denken gezet worden. Daarna met elkaar en de acteurs in gesprek. Alles wat met roken te maken heeft kan aan bod komen: Stoppen met roken, voorkomen dat iemand begint met roken, de voor- en nadelen van roken, meeroken, Rookvrije Generatie, op steeds minder plekken mogen roken…. Mis het niet!

Wanneer: Maandag 25 november, 19.15 uur inloop (+ koffie/thee), 19.30 uur start (wethouder Maarten Hoelscher kondigt DE sTOPPERS aan), 21.30 uur is het afgelopen.

Waar: De voorstelling is in de aula van scholengemeenschap Huizermaat, Monnickskamp 7

Aanmelden: Er is beperkt plaats, als je je voor 15 november aanmeldt en een bevestiging krijgt, ben je zeker van een plaats op deze leuke avond: masd@huizen.nl semihidden1 \ls

terug naar nieuws