Logo Erfgooiers

9 november: Reünie Erfgooiers College

Zaterdag 9 november 2019 organiseert het Erfgooiers College een reünie ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de school. Oud-leerlingen en oud-medewerkers van het Erfgooiers College, de mavo van Groen van Prinsterer en havo/vwo van het Christelijk College Stad en Lande zijn van harte uitgenodigd om te komen. Het is ook een laatste mogelijkheid om elkaar in het oude gebouw te ontmoeten: de nieuwbouw is bijna gestart.

Kortom, heb je op het Erfgooiers College, de Groen van Prinsterer of Stad en Lande onderwijs gevolgd en/of ben je daar werkzaam (geweest), dan ben je van harte welkom!

De reünie vindt plaats in en rond het schoolgebouw aan de Graaf Wichman 175.

Om 14.30 uur ontvangt de school de (oud)- en huidige medewerkers. Om 15.00 uur gaan de deuren open voor de overige reünisten. Rond 21.00 uur is de reünie ten einde.

De band Mendoza, opgericht uit oud-leerlingen van het Erfgooiers College, treden tijdens deze speciale gelegenheid op. Hun hele verhaal kun je hier lezen.

Op de speciale reüniewebsite, www.reunieerfgooierscollege.nl, is alle informatie te vinden over de reünie. Via deze reüniewebsite kun je ook je toegangskaarten kopen.

Voor vragen of opmerkingen over de reünie neem contact op met 123Reünie: info@123reunie.nl of 040-2230088 (de contacten lopen niet via school).

terug naar nieuws