Logo Erfgooiers

Reünie, 25 jaar Erfgooiers College Huizen

Zaterdag 9 november 2019 organiseert het Erfgooiers College een reünie ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de school. Oud-leerlingen en oud-medewerkers van het Erfgooiers College, de mavo van Groen van Prinsterer en havo/vwo van het Christelijk College Stad en Lande zijn van harte uitgenodigd om te komen. Het is ook een laatste mogelijkheid om elkaar in het oude gebouw te ontmoeten: de nieuwbouw is bijna gestart.

Het Erfgooiers College ontstond in 1994 door een fusie van de mavo van Groen van Prinsterer en havo/vwo van het Christelijk College Stad en Lande.

25 jaar Erfgooiers College én een nieuw gebouw: twee redenen voor een grote reünie voor alle oud-leerlingen en alle huidige en oud-medewerkers.

Kortom, heb je op het Erfgooiers College, de Groen van Prinsterer of Stad en Lande onderwijs gevolgd en/of ben je daar werkzaam (geweest), dan ben je van harte welkom!

Het is een unieke kans om het oude schoolgebouw nog een keer te bezichtigen. Wij hopen dat velen van deze mogelijkheid gebruik maken om te komen en oude bekenden te ontmoeten.

De reünie vindt plaats in en rond het schoolgebouw aan de Graaf Wichman 175.

Om 14.30 uur ontvangt de school de (oud)- en huidige medewerkers. Om 15.00 uur gaan de deuren open voor de overige reünisten. Rond 21.00 uur is de reünie ten einde.

Naast diverse barpunten voor een drankje is er ook een broodjesbar aanwezig waar je verschillende broodjes kunt bestellen. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een buffet.  

Op de speciale reüniewebsite, www.reunieerfgooierscollege.nl, is alle informatie te vinden over de reünie. Hier is het ook mogelijk om in contact te komen met andere oud-leerlingen en (oud-)medewerkers. Via deze reüniewebsite kun je je toegangskaarten kopen. Vroege inschrijvers krijgen een early bird-korting.

Vertel het nieuws zoveel mogelijk rond, vergeet de social media niet, en probeer alle oud-klasgenoten op te trommelen om gezamenlijk naar de reünie te komen.

Voor vragen of opmerkingen over de reünie neem contact op met 123Reünie: info@123reunie.nl of 040-2230088 (de contacten lopen niet via school).

Wij als organisatie hebben er heel veel zin in en we hopen jullie allemaal te mogen begroeten op zaterdag 9 november 2019 op de reünie van het Erfgooiers College in Huizen!

 

 

terug naar nieuws