Logo Erfgooiers

Erfgooiers College wint Groot Regionaal Vmbo Dictee 2019

Op maandagavond 11 februari vond de finale van het Groot Regionaal Vmbo Dictee 2019 plaats in de raadzaal van het gemeentehuis in Hilversum. Simone Rebel, Janine Veldhuijzen en Charlotte Klinge, de beste spellers van het Erfgooiers College, deden mee. De drie meiden eindigden als eerste en Charlotte eindigde ook individueel als eerste met slechts vijf fouten.

De meiden werden nog geïnterviewd door regionale media, waaronder door De Gooi- en Eemlander.

Op woensdagochtend 13 februari werden de leerlingen in het zonnetje gezet door wethouder Verbeek die de school hiervoor speciaal bezocht. Zij benadrukte het belang van correcte spelling en complimenteerde tevens de docenten Nederlands.

Wij zijn als school enorm trots op deze leerlingen! De beker die zij hebben gewonnen heeft een plaats gekregen in onze speciale medaillekast.

 

terug naar nieuws