Logo Erfgooiers

Trots op ‘onze’ topsporters!

Bas Morelissen

Bas Morelissen uit 5 havo heeft in december deelgenomen aan het NK wedstrijdzwemmen in Eindhoven. Bas verscheen individueel 9x aan de start. Met de 100 vlinder en de 100 vrije slag stond hij in de finale en eindigde hij als 7e en 6e.
Met zijn estafetteteam van ZPC Amersfoort haalde hij 3x zilver op dit NK.
“Al bijna 5 jaar lang maakt het Erfgooiers College mij dit mogelijk. Door een zeer goede samenwerking kan ik mijn sport goed combineren met school”.

Martijn van Rooijen

Volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen is lekker bezig met haar jeugdopleiding. Naast successen met kampioenschappen en Nationale titels levert PDK Huizen nu ook jeugdspelers af voor de vertegenwoordigende teams van Oranje. Dinsdag 8 januari vertrokken onze leerling Martijn van Rooijen (rugnummer 16) met Pre Jeugd Oranje naar het WEVZA 7-landen toernooi in Portugal. Op dit toernooi kwalificeert de winnaar zich voor het EK Jongens U17. De nummers 2 t/m 4 plaatsen zich voor het volgende kwalificatietoernooi. Een mooie uitdaging dus voor de Pre Jeugd Oranje ploeg. Martijn loopt al even mee op Papendal en heeft daar al vele trainingsuren gemaakt en menige selectieprocedure overleefd. Volkomen terecht zit hij dan ook dan in deze selectie.
Wij zijn uiteraard ontzettend trots dat onze leerling tot de Oranje selectie behoort!

Nadiah Krachten

Nadiah (18 jaar), oud-leerling van het Erfgooiers College, heeft afgelopen weekend de zilveren medaille gehaald in de klasse –21/-63 kg bij het Matsuru Dutch Open Espoir in Eindhoven. Zij verloor nipt het goud. De judoka kijkt met het behaalde zilver positief terug op haar eerste grote toernooi van het seizoen. Weer een stapje dichter bij haar droom om deel te nemen aan de Olympische Spelen en de wereldkampioenschappen. Natuurlijk maakt ook dit bericht ons nog steeds trots! Gefeliciteerd Nadiah!

 

 

 

terug naar nieuws