Logo Erfgooiers

Kerstgala 14 december

Op vrijdagavond 14 december 2018 vindt het jaarlijkse kerstgala plaats voor leerlingen van klas 3 en hoger. Dit feest is voor velen één van de hoogtepunten in het schooljaar. Ook dit jaar is het ons weer gelukt een fantastische hoofdact te boeken: Jairzinho!

Leerlingen kunnen kaartjes kopen bij de administratie in kamer B17 voor 10 euro per stuk. Naast kaartjes voor jezelf, zijn er ook introducékaartjes te kopen voor 22,50 euro. De introducékaarten zijn geldig voor 2 personen: één leerling van het Erfgooiers College en één introducé.

Voor verkoop geldt: neem je schoolpas mee bij het kopen van je kaart en betaal contant (gepast).

Het kerstgala is naast alcoholvrij ook rookvrij. Dat betekent dat er geen ruimte is waar gerookt mag worden. In verband met de veiligheidsvoorschriften is het niet mogelijk het feest te verlaten (om bijvoorbeeld te gaan roken) en vervolgens terug te keren.

terug naar nieuws