Logo Erfgooiers

Florentine van der Kaaij uit 6 vwo genomineerd voor De Zilveren Kei

De Zilveren Kei is een talentwedstrijd voor leerlingen van 14 t/m 18 jaar. Deze wordt jaarlijks georganiseerd door het Grafisch Atelier Hilversum en Kunstenaarsvereniging GSA met ondersteuning van Gemeente Hilversum. Het doel is om alle leerlingen een podium te bieden om hun talent te laten zien aan een breed publiek en creativiteit te ontplooien.

Creativiteit is het vermogen om verbanden te leggen tussen ervaringen om tot nieuwe oplossingen te komen. Iedereen is creatief en creativiteit ontplooit zich als er tijd en ruimte geboden wordt om met een uitdagende opdracht op onderzoek uit te gaan. Autonomie, betrokkenheid en eigenaarschap vergroten daarbij het doorzettingsvermogen. De Zilveren Kei is een wedstrijd om juist dat onder de aandacht te brengen en te stimuleren.

De nominatiecommissie heeft Florentine van der Kaaij uit 6 vwo genomineerd! Zij is een van de 10 finalisten. De commissie heeft een opdracht meegegeven aan de finalisten voor het maken van nieuw werk met als thema: In of buiten mij. De kunstwerken vormen samen de Zilveren Kei Expo 2018 die als pop-up expositie op verschillende locaties te zien is. Op deze locaties kun je stemmen op je favoriet:

·       13 | 14 | 15 november in Galerie Arte Temporale, Nieuwe Brink 139-141 te Bussum 15.00-17.30 uur

·       20 | 21 | 22 november in Bibliotheek Hilversum, ’s Gravelandseweg 55 te Hilversum 9.00-20.00 uur

Op zaterdag 24 november is de prijsuitreiking van de juryprijs en de publieksprijs.

Voor meer info: http://zilverenkei.nl/

terug naar nieuws