Logo Erfgooiers

Een stijlvolle MUNESCO 2018

De MUNESCO (dat is de nabootsing van een UNESCO-overleg door de scholen die zijn aangesloten bij het UNESCO-scholennetwerk) werd dit jaar gehouden in het prachtige Leuven. De opening en de laatste dag vonden plaats in het historische stadhuis. De tussendag waren we te gast bij de universiteit van Leuven. Het thema was deze de persvrijheid in de tijd van fake news. De delegatie van het Erfgooiers College bestond uit Kim Harskamp, Vivian Kooij, Julia Baas en Julia Bekman. Zij waren heel blij dat zij juist bij dit thema de Verenigde Staten als land kregen toegewezen. Kim en Vivian vertegenwoordigden verschillende Amerikaanse nieuwszenders en Julia en Julia waren ambassadeurs namens de Verenigde Staten in de vergadering. Naast goede argumenten en een juiste verwoording daarvan is het dan zaak om op een slimme manier de besluitvorming van 19 teams te beïnvloeden.

 

terug naar nieuws