Logo Erfgooiers

Update: Finale landelijke WON-manifestatie gewonnen

Ook dit jaar stond de ontmoeting met wetenschap en wetenschappers centraal tijdens de landelijke WON-manifestatie op 12 oktober. Vanuit het hele land waren leerlingen en docenten van WON-scholen naar de Radboud Universiteit Nijmegen gereisd om hun onderzoek te presenteren, naar andere presentaties te luisteren en workshops te volgen. Van deze dag is een aftermovie gemaakt met daarin ook onze winnaars!


Oorspronkelijk bericht:

Op vrijdag 12 oktober zijn 4 leerlingen uit 5 vwo met dhr. Kollaard naar de Radboud Universiteit in Nijmegen geweest om daar hun onderzoek van het vak Wetenschapsoriëntatie (WO) te presenteren. In deze landelijke finale hebben zij het opgenomen tegen andere regiofinalisten. Na veel verschillende presentaties en onderwerpen, was het afwachten op het oordeel van de jury.

Het team van het Erfgooiers College heeft de eerste prijs in de wacht gesleept. Gefeliciteerd!

 

terug naar nieuws