Logo Erfgooiers

Rome – verslag van de studiereis

Dag 4 – 27 september 2018

Laatste dag alweer. We beginnen de dag met een bezoek aan Cinecitta, het Italiaanse antwoord op Hollywood. Daarna een druk programma met afsluitend een bezoek aan de imposante Sint Pieter. Kortom, een heel geslaagde studiereis!

Dag 3 – 26 september 2018

Vanmorgen begonnen we met een bezoek aan de San Clemente. Een kerk die als een soort tijdsmachine de bezoekers laat teruggaan naar de oude Romeinse stad. Daarna via de keizersforums naar Trastevere voor een lekkere lunch.

Dag 2 – 25 september 2018

Vroeg op om de catacomben te bezoeken. We lopen eerst een flink stuk langs de oude stadsmuren voor we er zijn. Daarnaast de beroemde heuvel Gianicolo beklommen met een mooi zicht over de stad. Na een drukke dag ligt iedereen ‘s avonds uitgeteld in bed…

Dag 1 – 24 september 2018

In flinke hitte en na een vroege vlucht liepen de leerlingen door de oudste delen van Rome. Bij een aantal bouwwerken gaven de leerlingen een presentatie, die ze eerder al hadden voorbereid. Een geslaagde eerste dag!

terug naar nieuws