Logo Erfgooiers

Nino den Hollander in musical The Wiz

Op 2 en 3 juni a.s. speelt Nino den Hollander uit 5 vwo mee in de musical The Wiz in Theater Gooiland in Hilversum. Nino speelt in deze musical Graaf Slijmjurk. Het is niet de eerste keer dat Nino op het toneel staat. Vorig jaar heeft hij namelijk in High School Musical gespeeld en in oktober zal hij de hoofdrol in Grease spelen.

De musical The Wiz gaat over Dorothy die de weg kwijt is geraakt. Ze belandt in het wonderbaarlijke land van Oz. Ze gaat op zoek naar de machtige tovenaar van Oz die haar kan vertellen hoe ze de weg naar huis terug kan vinden. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een blikkeman zonder hart en een leeuw zonder moed. Samen gaan ze verder. En zoeken ze naar huis, hart, verstand, moed en bovenal zichzelf.

terug naar nieuws