Logo Erfgooiers

Actiedag voor Liliane Fonds en Support School Fees

De jaarlijkse actiedag komt er bijna aan: donderdag 31 mei is het zover! Alle leerlingen en docenten gaan hun uiterste best doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor twee goede doelen: het Liliane Fonds en Support School Fees (van de Tanzania-reis).

Programma
Hieronder staat een overzicht wat er gedaan wordt deze dag:

Klas 1 Centrale opening om 10:00, 10:30 fietsen richting SEC Survival Almere,11:00-13:30 activiteiten, 14:00 terug richting school.
Klas 2 Centrale opening om 09:00 uur, 09:30-12:00 theezakjes ruilspel, 12:30-14:00 uur sponsorloop sportveld.
Klas 3 Centrale opening om 09:00 uur, vanaf 09:30 t/m 15:00 op 3 locaties sporttoernooien onderling (softbal, voetbal en volleybal)
Klas 4HV + 5V Óf kamperen op school van woensdagavond 20:00 tot donderdagochtend 08:00 uur.
Óf centrale opening om 10:00 uur en in 3 rondes van 1,5 uur kan een keuze gemaakt worden uit verschillende workshops.

 

Markt
Voor de gehele school geldt dat om 15:00 uur de markt begint. Daar kunnen allerlei leuke items gekocht worden, die door het theezakjes ruilspel of via workshops op de markt terecht zijn gekomen. Tot slot volgt aansluitend om 16:00 uur de loterij, leerlingen uit de klassen 3 gaan hiervoor lootjes verkopen.

Wij hopen op een geweldige dag, met een mooi eindbedrag voor onze goede doelen en natuurlijk op enorm veel steun van iedereen.

Over het Liliane Fonds
Het Liliane Fonds heeft als toekomstdroom: een wereld waarin kinderen met een handicap gelijkwaardig en zo volledig mogelijk meedoen – thuis en in hun gemeenschap – en waarin hun leven de hoogst haalbare kwaliteit heeft.

Over Support School Fees
Support School Fees (SSF) gelooft dat kennis de sleutel is tot een kansrijke toekomst in ontwikkelingslanden. Veel kinderen kunnen door armoede niet naar school. Door een bijdrage te geven aan deze kinderen krijgen zij een kans zich te ontwikkelen.

terug naar nieuws