Logo Erfgooiers

Afronding Smartieslessen (1/2)

Op 8 februari hebben groep 8-leerlingen van de Ichtusscholen hun smartieslessen op een passende manier afgesloten. Een periode lang hebben ze lessen in wetenschapsoriëntatie en biologie gevolgd. Daarover gaven de kinderen een presentatie in de mediatheek, onder andere in aanwezigheid van hun ouders.

De leerlingen hebben twee keer het vak wetenschapsoriëntatie gevolgd en twee keer het vak biologie. Bij WO hebben ze onder andere geleerd op welke manier wetenschappelijk onderzoek gaat en bij biologie hebben ze de werking van speeksel onderzocht. Voor deze leerlingen waren de lessen op het Erfgooiers College niet nieuw: vorig jaar, toen nog als groep 7-leerlingen, hebben zij ook al een project gedaan met geschiedenis en aardrijkskunde.

terug naar nieuws