Logo Erfgooiers

Elsevier ‘beste scholen’-onderzoek: Erfgooiers College goed beoordeeld

Afgelopen week heeft Elsevier haar jaarlijkse ‘Beste-Scholen’-onderzoek gepubliceerd. Het Erfgooiers College krijgt hierin een prima beoordeling. Scholen kunnen de beoordeling super, goed, voldoende of onvoldoende krijgen, het Erfgooiers College kreeg de beoordeling ‘goed’.

De mavo-afdeling scoort een voldoende in het onderzoek. Het Erfgooiers College werd voor havo en vwo zelfs met een goed beoordeeld. Een resultaat waar we meer dan trots op zijn.

Elsevier Weekblad beoordeelt de prestaties van alle middelbare scholen in Nederland. Dit jaar gebeurt dat voor de zeventiende keer. De scholen zijn door Elsevier beoordeeld op de ‘onderwijspositie’ van leerlingen (vergeleken met het advies van de basisschool), de onderbouwsnelheid (zonder zittenblijven naar klas 3), het bovenbouwsucces (zonder zittenblijven eindexamen halen) en de examencijfers van het centraal schriftelijk.

terug naar nieuws