Logo Erfgooiers

Campagne NIX18 Erfgooiers College

In de aula van het Comenius College was de feestelijke aftrap van de campagne NIX18 van de GGD en de scholen in het Gooi. Özcan Akyol en Maarten van der Weijden vertelden een persoonlijk verhaal en er was een panel en toneel over het onderwerp alcohol.

Özcan Akyol

Alcohol is schadelijk voor de ontwikkeling van de hersenen van jongeren (deze zijn pas volgroeid op 24 jarige leeftijd). Op de korte termijn kan dit leiden tot slechtere schoolprestaties, ongelukken, overschrijden van (seksuele) grenzen en alcoholvergiftiging. Niet voor niks maken we ons dus zorgen over het veel te hoge alcoholgebruik onder jongeren in onze regio.

 

Bekijk voor meer informatie de Nieuwsbrief van GGD Gooi en Vechtstreek/Jeugd en Gezin of kijk op www.hoepakjijdataan.nl of www.nix18.nl.

terug naar nieuws